444 31 02

Papua Yeni Gine Vizesi 


                ??veren olarak PapuaYeni Gine Vize Ba?vurusu              

 

  • ?irketin antetli ka??d?na ka?eli ve imzal? olarak, konsoloslu?un vize departman?na hitaben yaz?lm??, seyahat detaylar?n? ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhas?n?n Fotokopisi
  • ?mza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonlar?,
  • Ticari Seyahatleriniz ?çin Davetiye
  • 1 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni çekilmi? ve Rötu?lanmam?? )

 

 

                    Bordrolu çal??an olarak Papua Yeni Gine Vize Ba?vurusu    

  • ?irketin antetli ka??d?na ka?eli ve imzal? olarak, konsoloslu?a hitaben, i?veren taraf?ndan yaz?lm?? ?irketteki görevinizi, seyahat detaylar?n? ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • ?irketin imza sirküleri
  • Vergi levhas?n?n fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • ?irketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonlar?,
  • Ticari Seyahatleriniz ?çin Davetiye
  • 1 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmi? ve rötu?lanmam?? )
  • Pasaport ( Vize biti? tarihi itibar?yla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlar?n?z
  •  

                         Evhan?m? olarak Papua Yeni Gine Vize ba?vurusu               

  • Konsoloslu?un vize departman?na hitaben yaz?lm?? seyahat detaylar?n? ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • E?i çal???yor ise veya i?veren ise yukar?da belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 1 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmi? ve rötu?lanmam?? )
  • Pasaport ( Vize biti? tarihi itibar?yla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlar?n?z )
  • E?inin geçerli ya da eski vizesi varsa fotokopileri
  •  

                                   Ö?renci olarak Papua Yeni Gine Vize  Ba?vurusu        

  • Konsoloslu?un vize departman?na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli ö?renci belgesi
  • 18 ya? dolmam?? ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile i?veren ise veya bordrolu ise yukar?da belirtilen belgelerin tamam? eklenecektir.
  • 1 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmi? ve rötu?lanmam?? )
  • Pasaport ( Vize biti? tarihi itibar?yla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlar?n?z )
  •                         Emekli olarak Papua Yeni Gine Vize Ba?vurusu         

  • Konsoloslu?un vize departman?na ?ngilizce hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli ö?renci belgesi
  • 18 ya? dolmam?? ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile i?veren ise veya bordrolu ise yukar?da belirtilen belgelerin tamam? eklenecektir.
  • 1 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmi? ve rötu?lanmam?? )
  • Pasaport ( Vize biti? tarihi itibar?yla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlar?n?z )
  •  

     Papua Yeni Gine Vizesi Başvuru Formu

    Alfabetik Sırayla Ülkeler

    İletişim Bilgileri

    • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
    • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
    • Fax: 212 291 99 62
    • Gsm: 0533 730 04 32
    • E-mail: info@anturizm.com