444 31 02

Meksika Vizesi 


TURİST OLARAK YOLCULUK YAPACAK TüRK VATANDAŞLARIİSTENEN BELGELER.

Geçerlilik süresi en az altı ay olan Türkiye Cumhuriyeti pasaportu

- Pasaportun kimlik bilgilerinin, resminin, geçerlilik süresinin olduğu sayfalar ile diğer ülkelerden alınmış ve yürürlük süresi hali hazırda geçerli olan vizelerin bulunduğu sayfaların fotokopileri.

- İki adet (son 6 ay içinde çekilmiş) renkli vesikalık fotoğraf, pasaporta uygun boyda, beyaz fonda ve ön cepheden çekilmiş. (bu maddede talep edilenden farklı fotoğraf getirenlerin başvuruları reddedilir.)

- Düzgün bir şekilde doldurulmuş, imzalanmış, tarihli , Meksika'yagiriş izni
başvuru formu
(Formunda sorulan sorulara yanıt verilmediği, boş bırakıldığı takdirde vize başvurusu reddedilecektir.)

- Düzgün bir şekilde doldurulmuş Vize başvuru formu
(Formunda sorulan sorulara yanıt verilmediği, boş bırakıldığı takdirde vize başvurusu reddedilecektir.)
- Meksika'ya giriş ve çıkış tarihlerinin açık bir şekilde belirtildiği, uçak rezervasyonu.
- Seyahat Acentesi tarafından verilmiş otel rezervasyonu
- Şirket antetli, şirketin resmi yetkilisi tarafından imzalanmış bir mektup. Bu mektupta, gidecek kişinin işyerindeki görevi ve unvanı, aylık maaş miktarı,
şirketin kaç yıldır faaliyette olduğu (iş seyahatinin ayrıntılı açıklamasının yapılması gerekmektedir. (örneğin, yalnızca “iş gezisi” olduğunu belirten ve ayrıntılı açıklaması olmayan mektuplar vize başvurusunun reddetilmesi anlamına gelir.

 İlgili şirketin Ticaret Odası tarafından onaylı ve güncellenmiş (orijinal) kayıt
sicil belgesi

Aşağıda belirtilen ekonomik mal varlığını gösteren belgeleri

Uluslararası kredi kartları (asıl ve fotokopi)
-Banka hesap cüzdanı (asıl ve fotokopi)
-Gayrimenkullerinin tapuları (asıl ve fotokopi
)


 

 

 

 Meksika Vizesi Başvuru Formu

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com