444 31 02

Kazakistan Vizesi 


Kazakistan vizesi için gereken belgeler için iletişime geçiniz.

Türk Vatandaşlarına 1 ay süreyle vize uygulanmamaktadır.

1 aydan uzun ülke ziyareti için 2 resim ve

Kazakistan'dan resmi davetiye gerekmektedir.

Pasaportunuzun son geçerlilik süresi 6 ay olmalıdır.

An Turizm olarak resmi davetiyeleri firmamız size sağlamaktadır.

Ayrıca ;

Kazakistan Ticari Vize                 (3 ay tek giriş/çift giriş/1 yıl çok giriş)

Kazakistan Teknik Servis Vizesi (3 ay tek giriş/çift giriş/1 yıl çok giriş)

Kazakistan Misafir Vizesi            (  3 ay tek giriş/çift Giriş)

Kazakistan çalışma İzni              (   1 yıl çok girişli/90 gün sonra çıkış şartı aranmaz)

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com