444 31 02

Gana Vizesi 


                                        Gana Turistik  Vize Başvurusu                              

 

Turistik Vize Başvuruları İçin Gerekli Evraklar

En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu

Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi

Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)

 4 adet vize formu (formlar eksiksiz olarak doldurulduktan sonra fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)

En fazla son 1 yıl içinde çektirilmiş 4 adet fotoğraf, başvuru formlarına tek tek yapıştırılmış şekilde (fotokopi ya da bilgisayar çıktısı kabul edilmez)

Fahri Konsolosluğa hitaben ziyaret sebebini belirten dilekçe

Gana’ya gidiş-geliş durumunu gösterir otel ve uçak rezervasyon çıktısı(tarafımızdan yapılır)

Başvuru sahibi misafir edilecek ise davet eden makam/kişilerin açık adres ve telefon numaralarının da bulunduğu davet yazısı

Başvuruda bulunanın Türkiye’deki konumunu gösterir belgelerden herhangi birtanesinin orjinal olmayan sureti (çalışıyor ise çalıştığı kurumdan yazı, sigortalı işe giriş bildirgesi ve maaş bordrosu, serbest çalışıyor ise iş yerine ait ticari evraklar, öğrenci ise güncel tarihli öğrenci belgesi, emekli ise emekliliğini gösterir kimlik belgesi)

öğrenci ve emekli olan başvuru sahiplerinin turistik amaçlı ziyaretlerini maddi olarak nasıl karşılayacaklarını gösterir belgeler (hesap defteri, tapu vs. gibi)

                                                                 Gana Ticari Vize Başvurusu                              

Ticari Vize Başvuruları İçin Gerekli Evraklar

En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu

Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi

  Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)

4 adet vize formu (formlar eksiksiz olarak doldurulduktan sonra fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)

 En fazla son 1 yıl içinde çektirilmiş 4 adet fotoğraf, başvuru formlarına tek tek yapıştırılmış şekilde (fotokopi ya da bilgisayar çıktısı kabul edilmez) 

Fahri Konsolosluğa hitaben firmanın antetli kağıt üzerine yazılmış ziyaret sebebini belirten dilekçe

Gana’ya gidiş-geliş durumunu gösterir otel ve uçak rezervasyon çıktısı

Şirket Ticari Evraklarından herhangi birtanesinin orjinal olmayan sureti (yeni tarihli Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Vergi Levhası Fotokopisi, İmza Sirküleri vb.)

Başvuruda bulunanın Gana’da çalışmakta olduğu firmadan firmanın antetli kağıdına basılmış davet yazısı.

NOT: YAPILAN BAŞVURU SONUCU, VİZELERİN ONAYI 3 İŞ GüNü SONUNDA BELLİ OLMAKTADIR.

 Gana Vizesi Başvuru Formu

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com