444 31 02

Botswana Vizesi 


 

Botswana'nın Türkiye'de diplomatik temsilciliği yoktur.Vizelerinizi dış temsilciliklerden alıyoruz.

       İşveren olarak Botswana Vize başvurusu             

  • 1-Vize başvuru formu doldurulmalıdır. Tüm sorularını yanıtlamanız gerekir.
    2. 1 pasaport fotoğrafı ile başvuru yapılmalıdır.
    3. En az altı ay geçerli pasaport olmalıdır.
    4. Başvuru Elektronik parmak izi (Elçilik alındığı).
    5. Resmi veya özel nişan seyahat Başvuru sahipleri başvurularının, Botsvana ve uçuş rezervasyon detayları ,davet mektubu ile birlikte gerekiyor..
    7.Başvuran bir diplomatik misyon ya da resmi  için Botsvanaya giriyorsa bir Diplomatik yazı teslim edilmelidir.Kendilerine eşlik eden aile Botsvanalı ise, evlilik cüzdanı, bir Diplomatik kimlik kartı ve doğum belgesi (çocuklar için) bir kopyası, başvuru formları ile beraber teslim edilmelidir.
    8. Safari için seyahat ediliyorsa,güzergah kanıtlaması gerekir.Otel rezervasonu ve gidis-dönüş bilet gereklidir.
    9.Ziyaret edilen aile veya arkadaş başvuru davet mektubu ve ikamet izni veya Botsvana kendi konak Omang Kartı (Polis) tarafından onaylı bir kopyasını sunmaları gerekmektedir.
     

 Botswana Vizesi Başvuru Formu

 

Alfabetik Sırayla Ülkeler

İletişim Bilgileri

  • Adres: Rumeli Caddesi Panter Apt. No:69 Kat 3 Nişantaşı/İstanbul
  • Telefon: 444 31 02 | 0212 291 99 66(pbx)
  • Fax: 212 291 99 62
  • Gsm: 0533 730 04 32
  • E-mail: info@anturizm.com